Wishing Assassination - Them Downers

Vanligt att få det

Posted Oct. 27, 2016, 9:57 p.m. By dughera Tags: Presenter

Det är vanligt att man får en present av företaget i slutet av året, företagsjulklappar är något som dom flesta företag ger ut till sina anställda för att visa sin uppskattning för året som varit. 
Det kan vara lite olika saker varje gång, det kan vara en fruktkorg eller choklad eller en blomma eller någon pryl. Det beror lite på vilket typ av företag som man jobbar för och hur stort det är osv. 

Brukade få choklad..

Kommer ihåg när jag jobbade i en butik så brukade vi få en korg med olika typer av choklad och det var alltid uppskattat. Det var något som man tyckte om att få. Så det är väl alltid ett säkert kort att köra på om man inte vet vad man ska ge bort i present till sina anställda. Det brukar alltid vara uppskattat, något annat som också brukar vara populärt är att ge bort present kort av olika slag på så sätt kan man köpa det man vill eller om det är biobiljetter eller liknade. Det är också väldigt uppskattat att få. Så det finns olika saker som man kana få och det är olika saker som man kan ge bort om man känner för det.

Det är alltid kul att ge bort presenter tycker jag, det är så kul och se hur glada dom blir dom som får det. Tycker om att leta upp och se vad man ska ge bort i present och det behöver inte vara för en viss dag, utan bara en liten present som man tycker passar en viss person som man vill ge det till för att visa sin uppskattning. De är något man borde göra oftare så att man kan bli lite extra glad av att ge bort en present och personen i fråga blir glad av att få det också.